Categorieën
Games Online winkelen

Xbox Live Gold 12 maanden: de voordelen en nadelen

Xbox Live Gold 12 maanden

Wanneer kies voor Xbox Live Gold 12 maanden, zul je merken dat er eigenlijk nogal wat alternatieven voor je beschikbaar zijn, elk met zijn eigen unieke voor- en nadelen. In de volgende gids behandel ik alles wat je moet weten over Xbox Live Gold 12 maanden, zodat je een weloverwogen aankoopbeslissing kunt nemen en optimaal kunt profiteren van je abonnement. Dit is wat we in deze gids zullen behandelen.

1. Inleiding

Xbox live gold is een service waarmee je online games kunt spelen en gratis games kunt downloaden van de marktplaats. Nu de nieuwe update voor volgend jaar eraan komt, is het de moeite waard om te onderzoeken wat je precies krijgt met xbox live gold en hoeveel het kost. Om te beginnen is xbox live gold een betaalde maandelijkse service die momenteel € 60 per jaar kost. Dit lijkt misschien een hoge prijs voor het online spelen van videogames, maar dit pakket heeft enkele voordelen. Hier zijn enkele voor- en nadelen waarmee u rekening moet houden bij de beslissing om al dan niet xbox live gold te kopen.

2. Wat is Xbox Live Gold?

Xbox Live Gold is een betaald lidmaatschap dat online multiplayer-gaming ontgrendelt op de Xbox One en 360. Het geeft ook elke maand toegang tot gratis games in de vorm van Games with Gold voor Xbox One-gebruikers en achterwaartse compatibiliteit voor 360-gebruikers. Bovendien kun je via Deals with Gold kortingen krijgen op andere spellen. Vergeet echter niet dat er alternatieven zijn!

3. De voordelen van Xbox Live Gold

Xbox Live Gold geeft je toegang tot een volledige bibliotheek met games op de Xbox One en 360. Van shooters zoals Halo 5 tot gezinsvriendelijke favorieten zoals Rayman Legends, er zijn meer dan 100 games beschikbaar om te downloaden met je abonnement. Met dit lidmaatschap kun je online tegen andere spelers spelen of een spelletje spelen met vrienden in een besloten partychat. Je krijgt ook elke vrijdagavond gratis multiplayer-gaming – een geweldige manier om die vriendschappen levend te houden! Lidmaatschap geeft ook toegang tot exclusieve kortingen op videogames, films, tv-programma’s en muziek uit de Xbox Store. Bovendien is er zoveel meer!

4. De nadelen van Xbox Live Gold

Een nadeel dat vaak over het hoofd wordt gezien, is het feit dat Xbox Live Gold slechts op één apparaat kan worden gebruikt. Dit betekent dat als u uw tablet als spelplatform gebruikt, u apart voor de service moet betalen. Als u op zoek bent naar een alternatief voor console-gaming, is dit misschien niet de beste optie. Een ander nadeel van Xbox Live Gold is de beschikbaarheid. Het is alleen beschikbaar in bepaalde landen, dus als u naar het buitenland of zelfs net buiten uw stadsgrenzen reist, is dit misschien helemaal geen optie voor u.

Eindelijk is er de prijsstelling. Hoewel €60 een koopje lijkt als het gaat om 12 maanden aan games op je favoriete console, vertaalt het zich ook in ongeveer €6 per maand. Is 12 maanden toch iets te lang, omdat je niet elke maand gebruik maakt? Kies dan voor Xbox Live Gold 3 maanden.